Zakelijk

De Energiebespaarlening biedt particulieren en VvE’s de mogelijkheid hun woning te verduurzamen. Zonder reserves of spaargeld aan te spreken. Afhankelijk van de hoeveelheid energie die ze verbruiken, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse aflossing te dekken. Een slimme investering dus! En dat niet alleen: de energiebesparende maatregelen zorgen voor een comfortabel huis of appartementencomplex.

Wijs woningeigenaren op de lening!

U heeft contact met woningeigenaren voor wie deze manier van verduurzamen én investeren zeer aantrekkelijk is. Vloer-, gevel- of dakisolatie, zonnepanelen, hoogrendementglas, warmtepomp, zonneboiler. Dit is een greep uit de maatregelen die zij met de (VvE) Energiebespaarlening kunnen financieren. Om hen van dienst te zijn, kunt u hen wijzen op deze slimme investering.

De voordelen voor uw klanten

  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen wooncomfort
  • Waardebehoud- of stijging van de woning
  • Bijdrage leveren aan het klimaat

Communicatiemiddelen

Op de pagina communicatiemiddelen vindt u een overzicht van posters, teksten en folders. Alle middelen die op deze pagina staan kunt u rechtenvrij downloaden voor uw communicatie over de Energiebespaarlening. U kunt het drukwerk ook bestellen via het bestelformulier.

Zelf materialen ontwikkelen?

Wilt u zelf communicatiemiddelen maken of in uw eigen middelen aandacht geven aan de Energiebespaarlening? Dan is het verstandig om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze basisinformatie. Het materiaal van het Nationaal Energiebespaarfonds is zorgvuldig tot stand gekomen en voldoet aan de wet- en regelgeving voor consumptief krediet. Bij informatieverstrekking over de lening moet u wel de regels van de AFM in acht nemen. U mag bijvoorbeeld mensen informeren, maar niet financieel adviseren. Verwijs ook altijd naar www.energiebespaarlening.nl zodat er geen twijfel ontstaat waar woningeigenaren of VvE’s de Energiebespaarlening kunnen aanvragen.

Neem contact op met onze accountmanagers

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door