VvE Energiebespaarlening – 30 jaar

Het Nationaal Energiebespaarfonds stimuleert VvE’s om energiezuinige maatregelen te treffen. Een comfortabel en energiezuinig appartement kan bijdragen aan een lagere energierekening en aan waardebehoud van het appartement. Een slimme investering dus. Het Nationaal Energiebespaarfonds is landelijk beschikbaar voor VvE’s.

Met de VvE Energiebespaarlening kunt u energiebesparende maatregelen in of aan uw appartementencomplex direct laten uitvoeren, zonder uw reserveringen aan te spreken. Voor een energiezuinig complex én een fijne plek voor uw leden om te wonen. Nu en de in toekomst. En u profiteert direct; de maandelijkse energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd.

Zeer Energiezuinig Pakket en Zeer Energiezuinig Pakket + / Nul op de Meter

De VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 30 jaar is beschikbaar voor VvE’s die vergaande verduurzamingsmaatregelen treffen. Deze gecombineerde maatregelen zijn te financieren met het Zeer Energiezuinig Pakket (ZEP) en het Zeer Energiezuinig Pakket + / Nul op de Meter (ZEP+/NOM).

Er gelden strengere voorwaarden voor het aanvragen van een ZEP en ZEP+/NOM pakket in combinatie met een VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 30 jaar, ten opzicht van de VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 15 jaar.

Onze accountmanagers staan voor u klaar om u stap voor stap door het aanvraagproces te begeleiden.

Bekijk hier het informatieblad over de VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 30 jaar.

Kenmerken

  • VvE Energiebespaarlening looptijd 30 jaar
  • Lagere maandlasten
  • Aangepaste voorwaarden
  • Aflossing op basis van maandannuïteit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gunstige voorwaarden

Direct aanvragenNeem contact op

Alle documenten op een rij

Op de pagina downloads vindt u alle documenten die u nodig heeft om een VvE Energiebespaarlening aan te vragen.

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door