VvE Energiebespaarlening looptijd 30 jaar

De VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 30 jaar is beschikbaar voor VvE’s die vergaande verduurzamingsmaatregelen treffen. Deze gecombineerde maatregelen kunt u financieren met het Zeer Energiezuinig Pakket (ZEP) en het Zeer Energiezuinig Pakket + / Nul op de Meter (ZEP+/NOM).

Voorwaarden looptijd 30 jaar

Er gelden strengere voorwaarden voor het aanvragen van een ZEP en ZEP+/NOM pakket in combinatie met een VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 30 jaar, ten opzicht van de VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 10, 15 of 20 jaar. U vindt de aangepaste voorwaarden en een handige checklist op de pagina Downloads. Onze investment managers staan voor u klaar om u stap voor stap door het aanvraagproces te begeleiden.

Bekijk het informatieblad over de VvE Energiebespaarlening looptijd 30 jaar

Waarom een VvE Energiebespaarlening?

Het Nationaal Warmtefonds stimuleert VvE’s om energiezuinige maatregelen te treffen. Een comfortabel en energiezuinig appartement kan bijdragen aan een lagere energierekening en aan waardebehoud van het appartement. Een slimme investering dus. Het Nationaal Warmtefonds is landelijk beschikbaar voor VvE’s.

Met de VvE Energiebespaarlening kunt u energiebesparende maatregelen in of aan uw appartementencomplex direct laten uitvoeren, zonder uw reserveringen aan te spreken. Voor een energiezuinig complex én een fijne plek voor uw leden om te wonen. Nu en de in toekomst. En u profiteert direct; de maandelijkse energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd.

Kenmerken

  • VvE Energiebespaarlening looptijd 30 jaar
  • Lagere maandlasten
  • Aangepaste gunstige voorwaarden
  • Aflossing op basis van maandannuïteit
  • Persoonlijke begeleiding

Direct aanvragen

Alle documenten op een rij

Onder Downloads vindt u alle documenten die u nodig heeft om een VvE Energiebespaarlening aan te vragen.

Vraag nu de VvE Energiebespaarlening aanAanvragen

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo RijksoverheidLogo RabobankLogo asn bankLogo CEB