VvE beheerder

Bent u VvE beheerder? Ook uw VvE’s kunnen de Energiebespaarlening aanvragen! De VvE Energiebespaarlening helpt uw Vereniging van Eigenaars hun appartementen te verduurzamen en kosten te besparen. Met de lening kunnen uw VvE’s energiebesparende maatregelen direct laten uitvoeren, zonder dat zij eerst hoeven te sparen of hun reserveringen hoeven aan te spreken.

Zo draagt u bij aan een energiezuinig complex én een fijne plek voor uw leden. Nu en de in toekomst. Neem contact op met onze investment managers voor meer informatie en begeleiding.

Subsidie

Voor het financieren van energiebesparende maatregelen, energieadvies en procesbegeleiding kunnen uw VvE’s subsidie aanvragen. Op RVO.nl ziet u welke subsidiemogelijkheden er voor VvE’s zijn.

Wat kunt u als VvE beheerder doen?

Als VvE-beheerder heeft u alle informatie om onbenutte energiebesparende mogelijkheden binnen VvE’s te signaleren. Vaak nog voordat leden het zelf zien. Dat biedt kansen voor een VvE, maar ook voor u als beheerder. Want hoe meer projecten u als beheerder proactief opstart en succesvol afrondt, hoe meer u zich op de markt op het thema duurzaamheid onderscheidt. Dit kunt u doen:

  1. Organiseer een collectieve informatieavond voor VvE’s
  2. Ga met de gemeente in gesprek over het vergunningenbeleid
  3. Stel een energiebesparingspakket samen met (lokale) aanbieders

Lees meer over de kansen voor VvE Beheerders.

U hoeft het niet alleen te doen

Neem gerust contact op met onze investment manager voor VvE Beheerders, Fiona Hamberg, om de mogelijkheden voor uw VvE’s te bespreken. In de oriëntatiefase kunt haar ook vrijblijvend inschakelen om een presentatie te verzorgen of informatie te verstrekken tijdens een informatieavond voor de Vereniging van Eigenaars.

Vraag nu de VvE Energiebespaarlening aanAanvragen

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo RijksoverheidLogo RabobankLogo asn bankLogo CEB