VvE beheerders

Bent u VvE beheerder? Ook VvE’s kunnen de Energiebespaarlening aanvragen! De VvE Energiebespaarlening helpt Verenigingen van Eigenaren hun complex te verbeteren en kosten te besparen. Met de lening kunnen VvE’s energiebesparende maatregelen direct laten uitvoeren, zonder dat zij er eerst geld voor opzij hoeven te zetten. VvE’s profiteren dus direct. Om uw VvE’s van dienst te zijn kunt u hen wijzen op de mogelijkheden die de VvE Energiebespaarlening biedt: een energiezuinig appartement én een fijne plek om te wonen. Nu en in de toekomst.

Subsidie

Voor het financieren van energiebesparende maatregelen, energieadvies en procesbegeleiding zijn verschillende subsidies beschikbaar. Bekijk op www.energiesubsidiewijzer.nl of VvE’s voor deze subsidies in aanmerking komen.

Communicatiemiddelen

Op de pagina communicatiemiddelen vindt u een overzicht van posters, teksten en folders. Alle middelen die op deze pagina staan kunt u rechtenvrij downloaden voor uw communicatie over de Energiebespaarlening. U kunt het drukwerk ook bestellen via het bestelformulier.

Zelf materialen ontwikkelen?

Wilt u zelf communicatiemiddelen maken of in uw eigen middelen aandacht geven aan de Energiebespaarlening? Dan is het verstandig om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze basisinformatie. Het materiaal van het Nationaal Energiebespaarfonds is zorgvuldig tot stand gekomen en voldoet aan de wet- en regelgeving voor consumptief krediet. Bij informatieverstrekking over de lening moet u wel de regels van de AFM in acht nemen. U mag bijvoorbeeld mensen informeren, maar niet financieel adviseren. Verwijs ook altijd naar www.energiebespaarlening.nl zodat er geen twijfel ontstaat waar woningeigenaren of VvE’s de Energiebespaarlening kunnen aanvragen.

Direct aanvragenNeem contact op

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door