29 augustus 2018

Verduurzamen begint nu, kom in actie

Binnen veel VvE’s wordt nagedacht over verduurzaming van het gebouw of complex. Dat blijkt elk jaar tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten van VvE Belang: de zalen zitten vol met geïnteresseerden. Helaas blijft het veelal bij wensen en dromen, omdat meestal ‘die wetten’ en praktische bezwaren in de weg staan.

Waar begin je, wat is er mogelijk, de financiering is een belemmering, maar ook het gebrek aan voorlichting, procesondersteuning (van besluitvorming tot en met de keuze van de juiste leverancier) en gevalideerde informatie. Geen paniek.

De oplossing is dichtbij

De VvE Energiebespaarlening biedt uitkomst en niet alleen op financieel gebied. Ja, de lening heeft een aantrekkelijke rente en gunstige voorwaarden. Maar het is vooral de begeleiding van de VvE die ervoor zorgt dat dromen worden omgezet in daden. Persoonlijke begeleiding van de VvE accountmanagers van het Nationaal Energiebespaarfonds. Zij hebben het hele proces al eens doorlopen en begeleiden u stap voor stap in het verwezenlijken van de verduurzamingsambitie.

Begin bij het begin

U wilt (uw gebouw) verduurzamen. Energiebesparing is hierbij een belangrijk onderdeel. U denkt er over na, bespreekt dit eens met een medebewoner, maar dan staat u voor een nieuwe uitdaging: hoe krijgt u de leden mee?

Kom naar één van de 13 gratis informatiebijeenkomsten van VvE Belang en onze accountmanager Fiona Hamberg vertelt het u graag. Op welke manier krijgt u uw leden mee, slimme communicatie, behalen van een gekwalificeerde meerderheid; het komt allemaal aan bod. Daarnaast is Fiona Hamberg de hele bijeenkomst aanwezig voor het beantwoorden van al uw financieringsvragen op het gebied van verduurzaming.

Meld u aan voor de presentatie: Energiebesparing in uw VvE; zo krijgt u de leden mee!

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar een bijeenkomst te gaan maar u wilt wel antwoord op uw vragen of u wilt niet wachten op de bijeenkomst, dan kunt u ook direct contact opnemen met Fiona Hamberg. Zij is bereikbaar via 06-1041 17 50 of mail haar op F.Hamberg@SVn.nl.

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo SVnLogo RabobankLogo asn bankLogo RijksoverheidLogo CEB