Scholen Energiebespaarlening: het aanvraagproces

De Scholen Energiebespaarlening vraagt u eenvoudig aan. Met de hulp van een bij het Nationaal Energie bespaarfonds aangesloten procesbegeleider loopt u stap voor stap door het aanvraagproces.

Stap 1: Neem contact op met een procesbegeleider

De procesbegeleiders zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden om uw schoolgebouw energiezuinig te maken. Ze helpen u graag en bepalen samen met u welke maatregelen geschikt zijn voor uw school.

Stap 2: Aanvragen van de lening

U vult het aanvraagformulier in en verzamelt de gevraagde informatie (zie checklist). Vervolgens stuurt u het volledig ingevulde aanvraagformulier inclusief alle benodigde stukken naar het Nationaal Warmtefonds.

Stap 3: Beoordeling van uw aanvraag

Zodra uw aanvraag compleet is en alle stukken akkoord zijn, toetst het Nationaal Warmtefonds uw aanvraag. Alleen aanvragen die zijn begeleid door een procesbegeleider, nemen we in behandeling.

Stap 4:  U ontvangt een offerte voor de lening

Voldoet uw aanvraag aan alle criteria? Dan ontvangt u de offerte en de Algemene Bepalingen.

Stap 5: Het leenbedrag komt beschikbaar in een bouwdepot

Nadat de offerte getekend retour is, stellen we het leenbedrag beschikbaar in een bouwdepot. U ontvangt formulieren waarmee u de rekeningen van de aannemer(s)/installateur(s) bij ons kunt declareren. Wij betalen rechtstreeks aan de betreffende bedrijven uit. We betalen nooit meer uit dan in uw bouwdepot beschikbaar is.

Vraag nu de VvE Energiebespaarlening aanAanvragen

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo RijksoverheidLogo RabobankLogo asn bankLogo CEB