Rente VvE Energiebespaarlening staat na aanvraag zes maanden vast

De rente van de VvE Energiebespaarlening is voortaan tot zes maanden na aanvraag gegarandeerd. Na ingang van de lening staat de rente gedurende de hele looptijd vast.

De rente wordt vastgesteld bij binnenkomst van de aanvraag van de VvE Energiebespaarlening. Eventuele rentestijgingen of –dalingen hebben vervolgens 6 maanden geen invloed op de aangeboden rente.

Aanvraag binnen zes maanden afronden

Het renteaanbod is vanaf de afgiftedatum 6 maanden geldig. Mocht het onverhoopt langer duren dan 6 maanden voor leenovereenkomst passeert bij de notaris dan zal de op dat moment geldende rente worden gehanteerd. Deze staat vervolgens vast gedurende de gehele looptijd van de lening.

VvE Energiebespaarlening

De VvE Energiebespaarlening, speciaal voor Verenigingen van Eigenaren, is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan een appartementencomplex te kunnen financieren. Met de lening kan de VvE de energiebesparende maatregelen meteen laten uitvoeren, zonder dat er eerst gereserveerd moet worden. De maandelijkse energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd.

Bekijk de actuele rente op Energiebespaarlening.nl/rente.

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door