2 november 2021

Je woning verduurzamen, maar hoe? Kom 12-14 november naar de beurs Huis & Energie

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november vind je het antwoord op al je vragen over de verduurzaming voor je huis of appartement in Vijfhuizen. Kom dan naar Huis & Energie in Expo Haarlemmermeer. Op deze grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen ervaar je alle mogelijke oplossingen voor verduurzaming. Van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen. Maar ook met aandacht voor betaalbare en verantwoorde financiering van jouw energiebesparende maatregelen, onder meer bij de stand van het Warmtefonds.

Op de beurs maak je kennis met bedrijven uit de volgende 8 sectoren:

  • Zonne-energie
  • Duurzaam verwarmen
  • Slimme verlichting
  • Woningisolatie
  • Ventileren en koelen
  • Elektrisch vervoer
  • Duurzaam wonen
  • Financiën en subsidies

Dromen en financieren

Vergeet niet om inspiratie op te doen in het Duurzaam Droomhuis. Dit is een levensgrote modelwoning vol duurzame producten. Van zonneboilers, inductiekookplaten en isolatie tot voor de deur een elektrische auto. Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen.

Wil je alles weten over een aantrekkelijke en betrouwbare financiering voor de verduurzaming van je woning of appartement? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan stand E17 van het Nationaal Warmtefonds. Daar krijg je alles te horen over aantrekkelijke financieringsmogelijkheden en de (VvE) Energiebespaarlening.

Kortingscode

Kom ook naar Huis & Energie! Vul onze kortingscode 21HEWARMTEFONDS in op www.huisenenergie.nl en bestel je tickets voor maar €17,50.

Openingstijden

Vrijdag 12 november: 10:00 – 18:00
Zaterdag 13 november: 10:00 – 18:00
Zondag 14 november: 10:00 – 17:00

Locatie

Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB in Vijfhuizen.

Meer informatie?

Kijk op www.huisenenergie.nl of kijk op de Warmtefondspagina van de beurs. Hopelijk tot dan!

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo RijksoverheidLogo RabobankLogo asn bankLogo CEB