Duurzame huizen bezoeken op zaterdag 4 en 11 november

De​ ​Nationale​ ​Duurzame​ ​Huizen​ ​Route​ ​vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 en 11 november. Huiseigenaren​ ​in​ ​heel​ ​Nederland​ ​openen​ ​hun​ ​deuren en ​vertellen​ ​hoe​ ​zij​ ​hun woning​ ​energiezuiniger​ ​en​ ​duurzamer​ ​hebben​ ​gemaakt.​

Tijdens de Duurzame Huizen Route kun je allerlei ideeën op te doen voordat je zelf in de praktijk aan de slag gaat. Een unieke mogelijkheid om interessante en gastvrije mensen te ontmoeten en te leren van hun waardevolle kennis en ervaringen. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om vragen te stellen.

Vind een duurzaam huis in jouw buurt

Benieuwd welke duurzame huizen meedoen? Kijk op de website van de Duurzame Huizen Route. Veel huiseigenaren zijn het hele jaar door via www.duurzamehuizenroute.nlbereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Dit kan door middel van een contactformulier bij de woning. Bekijk de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk.

De Duurzame Huizen Route wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal Nederlandse gemeenten

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door