23 oktober 2019

Bijeenkomsten VvE Belang – Begin bij het begin

Als bestuurder van een VvE krijgt u met veel zaken te maken die niet altijd uw dagelijkse werk betreft. Alleen al het thema verduurzaming, kan een groot en complex onderwerp zijn. Waar begin je, wat is er mogelijk. De financiering kan een belemmering zijn, maar ook het gebrek aan voorlichting, procesondersteuning (van besluitvorming tot en met de keuze van de juiste leverancier) en gevalideerde informatie. Geen paniek. Wij zijn er voor u!

De oplossing is dichtbij

De VvE Energiebespaarlening biedt uitkomst en niet alleen op financieel gebied. Ja, de lening heeft een aantrekkelijke rente en gunstige voorwaarden. Maar het is vooral de begeleiding van de VvE die ervoor zorgt dat dromen worden omgezet in daden. Persoonlijke begeleiding van de VvE accountmanagers van het Nationaal Warmtefonds (voorheen Energiebespaarfonds). Zij hebben het hele proces al eens doorlopen en begeleiden u stap voor stap in het verwezenlijken van de verduurzamingsambitie.

VvE Belang bijeenkomsten

U wilt (uw gebouw) verduurzamen. Zonnepanelen, isoleren, een warmtepomp of allemaal? Waar moeten we beginnen en wat gaat het kosten?

Kom naar een van de gratis informatiebijeenkomsten van VvE Belang. Onze accountmanager Fiona Hamberg beantwoord graag uw vragen rondom de financierbaarheid van de verduurzaming van de VvE. Alvast kennismaken met Fiona? In dit artikel stelt zij zichzelf aan u voor.

Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website van VvE Belang. U vindt daar ook het programma en alle actuele beschikbaarheid.

Aanmelden VvE Belang bijeenkomst

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo RijksoverheidLogo SVnLogo RabobankLogo asn bankLogo CEB