VvE Beheerders

De Energiebespaarlening helpt Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) hun complex te verbeteren en kosten te besparen. Uw klanten willen graag advies bij belangrijke woonkeuzes én financiële mogelijkheden. Om hen van dienst te zijn kunt u hen wijzen op de mogelijkheden van een energiezuinig huis en de mogelijkheden die de VvE Energiebespaarlening biedt om dit te realiseren.

De voordelen

  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen wooncomfort
  • Bijdrage leveren aan het klimaat

Met de lening kunnen VvE’s energiebesparende maatregelen meteen laten uitvoeren, zonder dat er eerst geld voor opzij gezet hoeft te worden. De maandelijkse energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd. VvE’s profiteren dus direct.

Subsidie

Voor het financieren van energiebesparende maatregelen zijn verschillende subsidies beschikbaar. Bekijk op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland of u voor één van deze subsidies in aanmerking komt. Sommige subsidies zijn te combineren met een Energiebespaarlening.

Communicatiemiddelen om te downloaden

Alle communicatiemiddelen die op deze pagina staan kunt u rechtenvrij gebruiken voor uw communicatie over de VvE Energiebespaarlening. U heeft twee mogelijkheden.

Op de pagina communicatiemiddelen vindt u een overzicht van te downloaden posters, teksten en folders.

Communicatiemiddelen om te bestellen

Het drukwerk kunt u bestellen in twee varianten via het bestelformulier.

Zelf materialen ontwikkelen?

Wanneer u ervoor kiest zelf informatiematerialen te ontwikkelen over de VvE Energiebespaarlening, adviseren wij u om gebruik te maken van lokale voorbeelden.

Het is verstandig om de basisinformatie zoveel mogelijk intact te houden. Het is belangrijk dat u altijd verwijst naar www.energiebespaarlening.nl zodat er geen twijfel kan ontstaan waar de VvE Energiebespaarlening kan worden aangevraagd.

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar de materialen die u ontwikkelt en naar de verhalen uit uw regio. Stuur ze naar communicatie@svn.nl.

Kom ik in aanmerking voor de Energiebespaarlening? En wat zijn dan mijn maandlasten?Doe de berekening

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door