Overheid

Weet u dat het voor woningeigenaren erg aantrekkelijk is om energiebesparende maatregelen te treffen? Met de Energiebespaarlening kunnen huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening afsluiten voor energiebesparende maatregelen.

De voordelen

  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen wooncomfort
  • Bijdrage leveren aan het klimaat

Communicatiemiddelen om te downloaden

Op de pagina communicatiemiddelen vindt u een overzicht van te downloaden posters, teksten en folders.

Communicatiemiddelen om te bestellen

Het drukwerk kunt u bestellen in twee varianten via het bestelformulier.

Zelf materialen ontwikkelen?

Wanneer u zelf informatiematerialen ontwikkelt over de Energiebespaarlening adviseren wij u om gebruik te maken van lokale voorbeelden. Deze voorbeelden kunt u dan toevoegen aan de basisinformatie die door ons beschikbaar is gesteld.

Het is verstandig om de basisinformatie zoveel mogelijk intact te houden. Het materiaal is zorgvuldig tot stand gekomen en voldoet nu aan wet- en regelgeving voor consumptief krediet. Bij informatiemateriaal over de lening dienen de regels van de AFM in acht genomen te worden. Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.afm.nl. Overigens is de VvE Energiebespaarlening geen consumptief krediet: hierbij hoeft geen kredietwaarschuwing gehanteerd te worden.

Het is belangrijk dat u altijd verwijst naar www.energiebespaarlening.nl zodat er geen twijfel kan ontstaan waar de Energiebespaarlening kan worden aangevraagd. En dat u mensen informeert, maar niet financieel adviseert. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar de materialen die u ontwikkelt en naar de verhalen uit uw regio. Stuur ze naar communicatie@svn.nl.

Kom ik in aanmerking voor de Energiebespaarlening? En wat zijn dan mijn maandlasten?Doe de berekening

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door