Banken, intermediairs & makelaars

De Energiebespaarlening helpt uw klanten de woning te verbeteren en kosten te besparen. Uw klanten willen graag advies bij belangrijke woonkeuzes én financiële mogelijkheden. Om hen van dienst te zijn kunt u hen wijzen op de mogelijkheden van een energiezuinig huis en de mogelijkheden die de Energiebespaarlening biedt om dit te realiseren.

De voordelen

  • Besparen op energiekosten
  • Verhogen wooncomfort
  • Bijdrage leveren aan het klimaat

Communicatiemiddelen om te downloaden

Alle communicatiemiddelen die op deze pagina staan kunt u rechtenvrij gebruiken voor uw communicatie over de (VvE) Energiebespaarlening. U heeft twee mogelijkheden.

Op de pagina communicatiemiddelen vindt u een overzicht van te downloaden posters, teksten en folders.

Communicatiemiddelen om te bestellen

Het drukwerk kunt u bestellen in twee varianten via het bestelformulier.

De Energiebespaarlening-app

Met deze gratis app kunt u met uw smart phone snel berekenen wat de indicatieve maandasten zijn van de Energiebespaarlening. Door het invoeren van het gewenste leenbedrag ziet u in een oogopslag het berekende maandbedrag, de huidige rente en het jaarlijkse kostenpercentage.

Download Apple-app Download Android-app

Zelf materialen ontwikkelen?

Wanneer u ervoor kiest zelf informatiematerialen te ontwikkelen over de (VvE) Energiebespaarlening, adviseren wij u om gebruik te maken van lokale voorbeelden.

Het is verstandig om de basisinformatie zoveel mogelijk intact te houden. Het materiaal is zorgvuldig tot stand gekomen en voldoet nu aan wet- en regelgeving voor consumptief krediet. Bij informatiemateriaal over de lening dienen de regels van de AFM in acht genomen te worden. Het is belangrijk dat u altijd verwijst naar www.energiebespaarlening.nl zodat er geen twijfel kan ontstaan waar de (VvE) Energiebespaarlening kan worden aangevraagd.

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar de materialen die u ontwikkelt en naar de verhalen uit uw regio. Stuur ze naar communicatie@svn.nl.

Kom ik in aanmerking voor de Energiebespaarlening? En wat zijn dan mijn maandlasten?Doe de berekening

De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door